Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm - Sterke en duurzame koekenpan voor inductie

Introductie

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is een ideale pan voor het bakken van eieren, vlees of vis voor 3 personen. Deze pan is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een sterke titanium coating, waardoor ingrediënten niet vastplakken en de pan lang meegaat. Met handige functies zoals de Thermo-Signal en de mogelijkheid om de pan in de vaatwasser te reinigen, is dit een praktische en gebruiksvriendelijke keuze voor inductiekoken.

Sterke en duurzame constructie

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en gelijkmatige verdeling van de warmte. Het handvat is gemaakt van kunststof, waardoor het koel blijft tijdens het koken. De pan is voorzien van een titanium coating, die ervoor zorgt dat ingrediënten niet vastplakken en dat de pan bestand is tegen krassen. Hierdoor gaat de pan lang mee en blijft hij er als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik.

Handige functies

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is uitgerust met een Thermo-Signal, een handige indicator die effen rood kleurt wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Dit zorgt ervoor dat je altijd weet wanneer je kunt beginnen met bakken, waardoor je gerechten perfect worden bereid. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen na gebruik. Voor een langere levensduur wordt echter aangeraden om de pan met de hand af te wassen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en ovens

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Bovendien is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je hem kunt gebruiken voor het bereiden van gerechten die een extra knapperige korst nodig hebben.

Bouwkwaliteit en specificaties

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en geschikt is voor dagelijks gebruik. De pan heeft een standaard antiaanbaklaag en is niet PFAS-vrij. De koude greep zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt hanteren, zelfs wanneer hij heet is. De pan heeft geen afgietsysteem of literaanduiding.