Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew Keramische hapjespan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew Keramische hapjespan 24 cm

De Tefal Renew Keramische hapjespan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew Keramische hapjespan 24 cm

Review: Tefal Renew Keramische hapjespan 24 cm

Milieubewust koken met de Tefal Renew Keramische hapjespan

De Tefal Renew Keramische hapjespan 24 cm is een ideale pan voor milieubewuste koks. Deze pan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. Hierdoor draag je bij aan een duurzamere wereld terwijl je geniet van heerlijke gerechten.

Keramische antiaanbaklaag voor gezonder koken

Een van de grootste voordelen van de Tefal Renew Keramische hapjespan is de sterke keramische antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat ingrediënten niet vastplakken, waardoor je minder olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het koken. Hierdoor bereid je niet alleen gezondere maaltijden, maar ook nog eens met minder vet.

Handig in gebruik

De Tefal Renew Keramische hapjespan wordt geleverd met een glazen deksel. Hiermee houd je het kookproces goed in de gaten, zonder dat er warmte uit de pan ontsnapt. Daarnaast beschikt de pan over de handige Tefal Thermo-Signal stip. Deze stip kleurt effen rood wanneer de juiste temperatuur bereikt is, waardoor je precies weet wanneer je de ingrediënten in de pan kunt leggen.

Makkelijk schoon te maken

Na het koken is het reinigen van de hapjespan een eenvoudige klus. Je kunt de pan namelijk met de hand schoonmaken, waardoor hij langer meegaat. Dit is een groot voordeel ten opzichte van pannen die niet vaatwasmachinebestendig zijn.

Geschikt voor verschillende kookplaten

De Tefal Renew Keramische hapjespan is geschikt voor verschillende soorten kookplaten. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, deze pan kan op allemaal gebruikt worden. Helaas is de pan niet geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit en specificaties

De Tefal Renew Keramische hapjespan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan heeft een aluminium basis en een kunststof handvat. De keramische antiaanbaklaag is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken. Daarnaast is de pan koude greep en heeft geen afgietsysteem of literaanduiding.