Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm

De GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm is te koop bij

Review
GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm

Review: GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm

Een veelzijdige pan voor elke keuken

Als jij van koken houdt en graag in de keuken staat mag een hapjespan zoals de GreenPan Torino Keramische hapjespan met deksel 28 cm niet aan jouw pannencollectie ontbreken. De hapjespan gebruik je namelijk voor allerlei verschillende recepten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere risotto, pastasaus of het langzaam garen van een stuk vlees.

Duurzaam en gezond koken

De PFAS-vrije keramische baklaag is duurzaam en gemaakt zonder schadelijke stoffen. Dankzij deze antiaanbaklaag bak je met weinig boter of olie en bereid je extra gezonde gerechten. Je kunt dus genieten van heerlijk eten zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen in je voedsel.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De GreenPan Torino hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt het een veelzijdige pan die je op elke kookplaat kunt gebruiken.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasmachine doen, waardoor je geen omkijken hebt naar de afwas. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je maaltijd.

Solide bouwkwaliteit

De GreenPan Torino hapjespan heeft een basisklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met andere pannen op de markt. Desondanks is de pan nog steeds geschikt voor dagelijks gebruik en zal hij lang meegaan.