Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm

De Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm

Review: Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm

Grillen van vlees, vis en groenten

Met de Tefal Unlimited Grillpan 26 x 26 cm kun je gemakkelijk stukken vlees, vis en groenten grillen. Deze pan is ideaal om een stuk vlees snel dicht te schroeien. Het is belangrijk dat de pan heet genoeg is voor het beste resultaat.

Thermo-Signal voor de juiste baktemperatuur

De bodem van de pan is voorzien van een Thermo-Signal. Dit betekent dat de bodem effen rood kleurt wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Hierdoor weet je precies wanneer je kunt beginnen met bakken. Dit zorgt voor een optimale bereiding van je gerechten.

Titanium coating voor anti-aanbaklaag

De Tefal Unlimited Grillpan is voorzien van een titanium coating. Deze coating zorgt ervoor dat ingrediënten niet vastplakken aan de pan en voorkomt krassen. Zelfs het gebruik van metalen keukenhulpen is geen probleem, de pan blijft onbeschadigd. Hierdoor kun je de pan langdurig gebruiken zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Handafwas voor langere levensduur

Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aangeraden om de Tefal Unlimited Grillpan met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie en behoudt de anti-aanbaklaag zijn kwaliteit. Het is dus belangrijk om de pan niet in de vaatwasser te reinigen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Unlimited Grillpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Bouwkwaliteit: Middenklasse

De bouwkwaliteit van de Tefal Unlimited Grillpan wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pan van goede kwaliteit is, maar mogelijk niet zo duurzaam is als pannen van hogere kwaliteit. Het is belangrijk om de pan goed te onderhouden om de levensduur te verlengen.