Inductiekookplaat-info.nl

BK Q-Linair Master Glass Steelpan met deksel 16 cm

Bekijk de goedkoopste BK Q-Linair Master Glass Steelpan met deksel 16 cm

De BK Q-Linair Master Glass Steelpan met deksel 16 cm is te koop bij

Review
BK Q-Linair Master Glass Steelpan met deksel 16 cm

Review: BK Q-Linair Master Glass Steelpan met deksel 16 cm

Een handige steelpan voor het verwarmen van saus

Met de BK Q-Linair Master Glass Steelpan met deksel 16 cm heb je een handige steelpan in huis waarmee je zonder problemen saus kunt verwarmen. De pan heeft een inhoud van 16 cm, wat perfect is voor het bereiden van kleine hoeveelheden saus.

Gemakkelijk in de gaten houden van je bereidingen

De steelpan is voorzien van een glazen deksel, waardoor je tijdens het koken gemakkelijk je bereidingen in de gaten kunt houden. Je hoeft de deksel niet van de pan te halen, waardoor de hitte niet ontsnapt en je gerecht gelijkmatig kan garen.

Makkelijk afgietsysteem

Het afgietsysteem van de BK Q-Linair Master Glass Steelpan werkt erg makkelijk. Je draait de deksel een kwartslag, waardoor deze vergrendeld wordt. Hierdoor kun je de saus gemakkelijk via de tuiten in de pan overgieten, zonder te morsen. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld een saus wilt serveren zonder klontjes of velletjes.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de steelpan eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. De pan is gemaakt van RVS, wat ervoor zorgt dat hij lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Q-Linair Master Glass Steelpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Q-Linair Master Glass Steelpan is van topklasse. De pan is gemaakt van hoogwaardig RVS, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en duurzaamheid. Het handvat is ook gemaakt van RVS, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het koken.

Al met al is de BK Q-Linair Master Glass Steelpan met deksel 16 cm een handige en veelzijdige pan voor het verwarmen van saus. De glazen deksel en het afgietsysteem maken het koken gemakkelijk en zorgen voor een goede controle over je bereidingen. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig en geschikt voor verschillende kookplaten en de oven. De topklasse bouwkwaliteit zorgt ervoor dat de pan lang meegaat. Kortom, een aanrader voor iedereen die graag sauzen bereidt!