Inductiekookplaat-info.nl

WMF FusionTec Mineral Steelpan met deksel 16 cm

Bekijk de goedkoopste WMF FusionTec Mineral Steelpan met deksel 16 cm

De WMF FusionTec Mineral Steelpan met deksel 16 cm is te koop bij

Review
WMF FusionTec Mineral Steelpan met deksel 16 cm

Review: WMF FusionTec Mineral Steelpan met deksel 16 cm

Sterke en duurzame pan

De WMF FusionTec Mineral Steelpan met deksel 16 cm is een zeer sterke en duurzame pan. Het materiaal van de pan, FusionTec, is gemaakt van speciaal staal en natuurlijke mineralen. Hierdoor is de pan krasbestendig en bestand tegen zuren. Dit zorgt ervoor dat de pan lang meegaat en zijn kwaliteit behoudt.

Gelijkmatige warmteverdeling

Een groot voordeel van deze pan is dat het de warmte gelijkmatig verdeelt over het oppervlak. Hierdoor worden je gerechten gelijkmatig verwarmd en voorkom je hotspots. Bovendien houdt de pan de warmte langdurig vast, waardoor je het fornuis omlaag kunt zetten en energie kunt besparen.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De WMF FusionTec Mineral Steelpan met deksel 16 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en handig in gebruik. Of je nu op gas, elektrisch of keramisch kookt, deze pan kan het allemaal aan.

Veilig en comfortabel in gebruik

De pan heeft een holle handgreep die tijdens het gebruik koel blijft. Hierdoor kun je de pan veilig vastpakken zonder je handen te verbranden. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, maar om de pan in topconditie te houden, wordt aangeraden om deze met de hand af te wassen.