Inductiekookplaat-info.nl

WMF Profi Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Profi Koekenpan 24 cm

De WMF Profi Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
WMF Profi Koekenpan 24 cm

Review: WMF Profi Koekenpan 24 cm

Een krokant laagje met de WMF Profi Koekenpan

De WMF Profi Koekenpan 24 cm is een losse pan die perfect is voor gebruik op inductie. Met deze pan kun je een stuk vlees of vis bakken met een heerlijk krokant laagje, dankzij de roestvrijstalen baklaag. De pan heeft een TransTherm bodem die de hitte gelijkmatig verspreidt en langer vasthoudt, waardoor er minder energie nodig is om de pan warm te houden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Een handgreep die koel blijft

De WMF Profi Koekenpan is voorzien van een handgreep die koel blijft tijdens het koken. Hierdoor kun je de pan gemakkelijk optillen en verplaatsen zonder je handen te verbranden. Dit is vooral handig als je de pan wilt schudden of omscheppen tijdens het bakken.

Eenvoudig jus schenken

De pan heeft een speciaal ontworpen rand rondom, waardoor je jus eenvoudig over je stukje vlees kunt schenken. Dit zorgt voor een mooie presentatie en maakt het serveren van je gerecht nog gemakkelijker.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De WMF Profi Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken op elk type kookplaat en zelfs in de oven. Hierdoor is de pan zeer veelzijdig en kun je er verschillende gerechten mee bereiden.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de WMF Profi Koekenpan gewoon in de vaatwasser zetten. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan. Het materiaal van de pan basis en handvat is roestvrij staal, terwijl de baklaag keramisch is. De pan heeft geen antiaanbaklaag en is PFAS-vrij.

Topklasse bouwkwaliteit

De WMF Profi Koekenpan heeft een topklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan van hoge kwaliteit is en lang meegaat. Je kunt dus jarenlang plezier hebben van deze pan.