Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart is te koop bij

Review
Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart - Review

Milieubewust koken met de Tefal Renew On Keramische hapjespan

De Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart is een ideale pan voor milieubewuste koks. Deze losse pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Daarnaast heeft deze pan een keramische baklaag die maar liefst 20 keer sterker is dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor gaat de pan langer mee en is hij krasvrij.

Handig in gebruik

De Tefal Renew On Keramische hapjespan wordt geleverd met een glazen deksel, waardoor je het kookproces goed in de gaten kunt houden. De warmte blijft hierdoor binnen de pan, waardoor je gerecht sneller klaar is. Daarnaast heeft de pan een Tefal Thermo-Signal stip die aangeeft wanneer de pan warm genoeg is om te beginnen met koken. Dit zorgt voor een optimale kookervaring.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast kan de pan ook gebruikt worden in de oven tot 250 graden Celsius. Dit maakt de Tefal Renew On Keramische hapjespan zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de Tefal Renew On Keramische hapjespan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan. Daarnaast heeft de pan een koude greep, waardoor je je handen niet brandt tijdens het koken.

Bouwkwaliteit

De Tefal Renew On Keramische hapjespan heeft een middenklasse bouwkwaliteit. De pan is stevig en duurzaam, maar niet van de hoogste kwaliteit. Desondanks is de pan zeer geschikt voor dagelijks gebruik en gaat hij lang mee.