Inductiekookplaat-info.nl

BK Profiline Steelpan met deksel 16 cm

Bekijk de goedkoopste BK Profiline Steelpan met deksel 16 cm

De BK Profiline Steelpan met deksel 16 cm is te koop bij

Review
BK Profiline Steelpan met deksel 16 cm

Review: BK Profiline Steelpan met deksel 16 cm

Een ongecompliceerde pan voor inductie

De BK Profiline Steelpan met deksel 16 cm is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een eenvoudige pan die niet teveel aandacht opeist in de keuken. Deze losse pan is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten.

Hoogwaardig roestvrij staal

De pan is vervaardigd uit hoogwaardig 18/10 roestvrij staal, wat zorgt voor een duurzame en stevige constructie. Het materiaal geeft de pan ook een glanzend gepolijste look, waardoor deze er stijlvol uitziet in elke keuken.

Stevige en vuurvaste handgrepen

De BK Profiline Steelpan is voorzien van eenvoudige maar stevige handgrepen die vuurvast zijn. Dit zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt vasthouden, zelfs wanneer deze op hoge temperaturen wordt gebruikt.

Makkelijk uit te schenken

De schenkrand van de pan is zo ontworpen dat je makkelijker kunt uitgieten zonder te morsen. Dit is een handige functie die het koken en serveren van gerechten een stuk gemakkelijker maakt.

Vaatwasmachinebestendig en stapelbaar

Na gebruik kun je de BK Profiline Steelpan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Daarnaast zijn verschillende pannen uit deze serie stapelbaar, wat handig is om ruimte te besparen in je keukenkastjes.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pan is niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar ook voor keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast is de BK Profiline Steelpan ook ovenbestendig, waardoor je er diverse gerechten in kunt bereiden.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Profiline Steelpan wordt als middenklasse beschouwd. Hoewel de pan stevig en duurzaam is, zijn er pannen op de markt met een nog hogere kwaliteit. Desalniettemin is deze pan een goede keuze voor dagelijks gebruik in de keuken.