Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

De Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Review: Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Milieuvriendelijke pan van gerecycled aluminium

Met de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm haal je een milieuvriendelijke pan in huis. Deze pan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium. Dit betekent dat je niet alleen lekker kunt koken, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Geschikt voor eenpansgerechten voor 4 personen

Deze pan is ideaal voor het bereiden van eenpansgerechten voor 4 personen. Met een diameter van 24 cm biedt de pan voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden voor het hele gezin. De bijgeleverde deksel zorgt ervoor dat gerechten langzaam kunnen garen.

Krasbestendige titanium coating

De Tefal Resource Hapjespan is voorzien van een krasbestendige titanium coating. Hierdoor gaat de pan lang mee en kun je zelfs een metalen keukenhulp gebruiken zonder de coating te beschadigen. Dit maakt de pan zeer duurzaam en geschikt voor intensief gebruik.

Thermo-Signal stip voor de juiste baktemperatuur

Met de Thermo-Signal stip op de bodem van de pan weet je precies wanneer je het eten kunt toevoegen. De stip kleurt namelijk effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Zo voorkom je dat je gerechten verbranden of niet goed gaar worden.

Handige schenkrand voor gemakkelijk afgieten

Dankzij de handige schenkrand kun je vocht gemakkelijk afgieten zonder te morsen. Dit maakt het koken met deze pan nog eenvoudiger en zorgt voor minder rommel in de keuken. Een praktisch detail dat het gebruiksgemak vergroot.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven

De Tefal Resource Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken op elk type kookplaat. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven tot 175 graden Celsius. Hierdoor kun je diverse gerechten bereiden met deze veelzijdige pan.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Resource Hapjespan wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen. Desondanks is de pan geschikt voor dagelijks gebruik en zal hij lang meegaan.