Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Ingenio Black Stone Pannenset 8-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Ingenio Black Stone Pannenset 8-delig

De Tefal Ingenio Black Stone Pannenset 8-delig is te koop bij

Review
Tefal Ingenio Black Stone Pannenset 8-delig

Review: Tefal Ingenio Black Stone Pannenset 8-delig

Complete kook- en bakpannenset

Met de Tefal Ingenio Black Stone Pannenset 8-delig haal je een complete kook- en bakpannenset in huis. De set bestaat namelijk uit 3 koekenpannen, 2 steelpannen, 2 deksels en een afneembare handgreep. Handig, zo ga je direct aan de slag met koken.

Afneembare handgreep

Je gebruikt de koekenpannen ook als ovenschalen, dankzij de afneembare handgreep. Deze handgreep verwijder je gemakkelijk met één klik van de pan.

Tefal Thermo Signal stip

Door de Tefal Thermo Signal stip weet je precies wanneer de pannen op temperatuur zijn. Deze stip kleurt namelijk effen rood wanneer de pannen warm genoeg zijn.

Titanium antiaanbaklaag

De pannen hebben een titanium antiaanbaklaag. Deze baklaag is tot 6 keer sterker dan andere Tefal pannen met een standaard antiaanbaklaag.

Vaatwasmachinebestendig

Na het bakken reinig je de pannen in de vaatwasser.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Ingenio Black Stone Pannenset is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Ingenio Black Stone Pannenset is uitstekend. De pannen zijn gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Dit zorgt ervoor dat de pannen snel op temperatuur zijn en gelijkmatig verwarmen. De handgreep is stevig en gemakkelijk afneembaar.

Conclusie

De Tefal Ingenio Black Stone Pannenset 8-delig is een complete en veelzijdige pannenset. Met de afneembare handgreep kun je de koekenpannen ook als ovenschalen gebruiken. De Tefal Thermo Signal stip zorgt ervoor dat je altijd weet wanneer de pannen op temperatuur zijn. De titanium antiaanbaklaag is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De pannen zijn geschikt voor verschillende kookplaten en kunnen ook in de oven gebruikt worden. Al met al is de Tefal Ingenio Black Stone Pannenset een goede investering voor elke keuken.