Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey

De Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey is te koop bij

Review
Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey

Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey - Review

Introductie

De Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve pan voor inductie. Met een inhoud van 4,2 liter is deze pan perfect voor het bereiden van stoofpotjes voor 4 personen. Het gietijzeren materiaal zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor de pan ideaal is voor het maken van hachee of stoofvlees. Daarnaast is gietijzer een duurzaam materiaal, waardoor de pan een lange levensduur heeft bij goed onderhoud.

Kenmerken

De Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey is voorzien van een deksel die het kookvocht binnen in de pan houdt. Hierdoor kunnen je ingrediënten langzaam garen, wat resulteert in een extra mals eindresultaat. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 260 graden Celsius. Dankzij de grote handgrepen kun je de pan veilig verplaatsen naar de eettafel, mits je ovenhandschoenen gebruikt. Na gebruik dien je de pan met de hand schoon te maken.

Materiaal en bouwkwaliteit

De basis van de pan is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmteverdeling. Ook het handvat is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een goede grip tijdens het gebruik. De pan heeft geen specifieke baklaag en is PFAS-vrij. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. De bouwkwaliteit van de Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey is van topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op een duurzame en betrouwbare pan.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

De Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kan de pan ook veilig in de oven worden gebruikt. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor vrijwel elke keuken.