Inductiekookplaat-info.nl

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Review: Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Een pronkstuk in huis

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood haal je een pronkstuk in huis. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van ingrediënten. Het gietijzer zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige warmteverdeling, en houdt deze warmte ook goed vast. Dit maakt het mogelijk om het vuur laag te zetten en je gerecht langzaam te laten sudderen, wat energiebesparend is.

Druppelsysteem voor gelijkmatige garing

De platte, zware deksel van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan is voorzien van nopjes aan de binnenzijde. Dit druppelsysteem, in combinatie met het condensatieproces, zorgt ervoor dat de inhoud van de pan continu besprenkeld wordt. Hierdoor suddert het gerecht gelijkmatig gaar, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsblokjes op de komvormige deksel tijdens het sudderen.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan is geschikt voor verschillende warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten, gasfornuizen en ovens. Dit maakt de pan veelzijdig in gebruik en geschikt voor vrijwel elke keuken.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan is van topklasse. Het gebruikte gietijzer zorgt voor duurzaamheid en een gelijkmatige warmteverdeling. Zowel de pan zelf als het handvat zijn gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een stevige en robuuste constructie. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.