Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 4 Liter

Bekijk de goedkoopste Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 4 Liter

De Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 4 Liter is te koop bij

Review
Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 4 Liter

Review: Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 4 Liter

Sneller koken met de Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan

De Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 4 Liter is een handige pan waarmee je maaltijden tot 50 procent sneller kunt koken dan met andere Tefal kookpannen. Dit komt doordat de pan een luchtdichte deksel heeft, waardoor je ingrediënten onder hoge druk kunt koken. Dit is vooral handig wanneer je na een lange werkdag snel een maaltijd wilt bereiden.

2 verschillende kookprogramma's

De pan heeft 2 verschillende kookprogramma's, namelijk een groenteprogramma en een vleesprogramma. Met het groenteprogramma behouden groenten tot 80 procent van hun vitamines. Het vleesprogramma is ideaal wanneer je vlees onder hogere druk wilt koken voor een mals resultaat. Zo kun je met deze pan diverse gerechten bereiden.

Veiligheid staat voorop

De Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan is voorzien van een 5-punts veiligheidssysteem, waardoor je zonder zorgen kunt koken. Het bedieningsventiel regelt de juiste hoeveelheid druk en voorkomt dat de stoomuitlaat verstopt raakt. Zo kun je de pan veilig gebruiken en hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken in de keuken.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser zetten. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. De pan heeft een RVS basis en een kunststof handvat, wat zorgt voor een goede bouwkwaliteit.

Geschikt voor verschillende kookplaten

De Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan op vrijwel alle gangbare kookplaten gebruiken. Let wel op dat de pan niet geschikt is voor gebruik in de oven.