Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm - Review

Introductie

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 28 cm is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze pan kun je gemakkelijk grote stukken vlees en vis bakken. De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een titanium coating, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen krassen en vastplakken van ingrediënten. Daarnaast heeft de pan een handige Thermo-Signal op de bodem, die aangeeft wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Materialen en bouwkwaliteit

De pan heeft een basis van roestvrij staal, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en duurzaamheid. Zowel de pan als het handvat zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige en comfortabele grip tijdens het koken. De baklaag van de pan is gemaakt van PTFE met titanium, wat zorgt voor een standaard antiaanbaklaag. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn. De bouwkwaliteit van de pan is middenklasse, wat betekent dat de pan van goede kwaliteit is, maar niet de hoogste kwaliteit heeft.

Gebruiksgemak

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan is zeer gebruiksvriendelijk. De Thermo-Signal op de bodem van de pan geeft duidelijk aan wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, waardoor je altijd perfect gebakken gerechten kunt bereiden. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, waardoor je de pan op elk type kookplaat kunt gebruiken. Na gebruik is het aanbevolen om de pan met de hand af te wassen, zodat de baklaag langer intact blijft.

Veelzijdigheid

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan is zeer veelzijdig in gebruik. Hij is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je hem kunt gebruiken voor het bereiden van gerechten die zowel op het fornuis als in de oven moeten worden bereid. Dit maakt de pan ideaal voor verschillende kooktechnieken en gerechten.