Inductiekookplaat-info.nl

GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

De GreenChef Keramische koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

Review: GreenChef Keramische koekenpan 28 cm

Snelle en gezonde bereiding

Met de GreenChef Keramische koekenpan 28 cm bak je snel je stukken vlees krokant, dankzij de keramische baklaag. Deze baklaag zorgt ervoor dat je korter en heter kunt bakken, tot een temperatuur van 400 graden Celsius. Bovendien heb je weinig olie of boter nodig voor je bereiding, wat resulteert in een gezondere maaltijd.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Dit maakt het een veelzijdige pan die je op verschillende kookplaten kunt gebruiken. Daarnaast is de pan licht van gewicht, met een gewicht van slechts 0,97 kilogram. Hierdoor kun je de pan gemakkelijk verplaatsen naar de eettafel.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser zetten. Als je de pan liever met de hand afwast, gaat hij langer mee. Het aluminium materiaal van de pan basis en het kunststof handvat zorgen ervoor dat de pan duurzaam is en lang meegaat.

Specificaties

De GreenChef Keramische koekenpan 28 cm heeft een aluminium pan basis, een kunststof handvat en een keramische antiaanbaklaag. De pan is PFAS-vrij en vaatwasmachinebestendig. Daarnaast heeft de pan een koude greep, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het koken. De pan heeft geen afgietsysteem en literaanduiding. Hij is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Let op: de pan is niet geschikt voor gebruik in de oven. De bouwkwaliteit van de pan is basisklasse.