Inductiekookplaat-info.nl

ETNA KIF670DS

Bekijk de goedkoopste ETNA KIF670DS

De ETNA KIF670DS is te koop bij

Review
ETNA KIF670DS

ETNA KIF670DS Review

De ETNA KIF670DS inductiekookplaat komt met vele functies die het koken aangenamer maken. Deze kookplaat valt op door de flexibele kookzones, tiptoetsen en een smeltfunctie speciaal voor het smelten van chocolade of het ontdooien van vlees. Een ander voordeel is het kinderslot, dat ervoor zorgt dat jonge kinderen de kookplaat niet per ongeluk kunnen aanzetten. Let echter wel op de noodzakelijke 5-polige Perilex stekker, die apart moet worden besteld.

Type inductieplaat: Flexibele inbouw kookplaat

De ETNA KIF670DS is een inbouw inductiekookplaat. Een van de meest opvallende kenmerken is de mogelijkheid om de kookzones flexibel te koppelen, wat perfect is voor grotere pannen of grillplaten. Dit geeft je meer vrijheid in de keuken en zorgt voor een optimale kookervaring.

Aansluitingen: Geschikt voor Perilex en Schuko stekkers

Deze kookplaat vereist een 2-fasen aansluiting en de locatie van de elektrische aansluiting bevindt zich rechtsachter. Belangrijk om te weten is dat er een 5-polige Perilex stekker nodig is, welke niet meegeleverd wordt. Dit betekent dat je deze apart moet aanschaffen. Ook is het mogelijk om de kookplaat aan te sluiten met een Schuko stekker met aarding.

Kookzones: Vier flexibele zones met tien kookstanden

De ETNA KIF670DS heeft vier kookzones, wat een goede basis biedt voor dagelijkse kookactiviteiten. Elk van deze zones kan op tien verschillende kookstanden worden gezet, wat je een groot scala aan kookmogelijkheden biedt. Bovendien is er een flexibele kookzone die je gemakkelijk kunt aanpassen aan de grootte van jouw pan.

Veiligheidsfuncties: Uitgebreid met kinderbeveiliging

Veiligheid is essentieel bij kookplaten, en de ETNA KIF670DS stelt hierin niet teleur. Er zijn verschillende veiligheidsfuncties, zoals een veiligheidsuitschakeling, automatische uitschakeling bij overkoken en oververhittingsbeveiliging. Daarnaast zorgt de kinderbeveiliging ervoor dat de kleintjes veilig in de keuken kunnen spelen zonder risico.

Bereidingskwaliteit: Topklasse kookervaring

Deze kookplaat biedt een topklasse bereidingskwaliteit. Met zoveel kookstanden en de flexibele kookzones kun je elk gerecht naar wens bereiden, van het snel aanbakken van vlees tot het langzaam laten sudderen van stoofschotels.

Panherkenning: Automatische aanpassing aan panformaat

Met de panherkenning en pangrootteherkenning past de kookplaat zich automatisch aan de grootte van je pan aan. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de hitte en een betere kookervaring.

Gebruiksgemak: Uitgebreide functies voor comfortabel koken

De ETNA KIF670DS biedt veel handige functies zoals een boostfunctie, braadzone, warmhoudfunctie, en een duidelijk display met timer. Dit maakt het koken eenvoudig en efficiënt. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zonder onnodige complicaties.

Bedieningsmogelijkheden: Tiptoetsen voor directe controle

De tiptoetsen op de kookplaat zorgen voor directe en snelle bediening van elke kookzone. Hiermee kun je snel schakelen tussen verschillende kookstanden en functies. De 'alles uit-knop' en de aan/uit-indicator zorgen ook voor extra gebruiksgemak.