Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew Keramische koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew Keramische koekenpan 24 cm

De Tefal Renew Keramische koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew Keramische koekenpan 24 cm

Tefal Renew Keramische koekenpan 24 cm - Review

Milieubewust bakken met gerecycled aluminium

De Tefal Renew Keramische koekenpan 24 cm is een ideale pan voor milieubewuste koks. Deze pan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. Hiermee draag je bij aan een duurzamere wereld, zonder in te leveren op kwaliteit.

Sterke keramische antiaanbaklaag

Deze koekenpan is voorzien van een 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag. Hierdoor is de baklaag krasbestendig en blijven ingrediënten niet vastplakken aan de bodem. Bovendien kun je met deze baklaag bakken met weinig olie of boter, wat resulteert in gezondere maaltijden.

Tefal Thermo-Signal voor perfecte baktemperatuur

Dankzij de Tefal Thermo-Signal weet je altijd wanneer de pan op de juiste baktemperatuur is. Een rode stip op de bodem van de pan kleurt namelijk effen rood wanneer de juiste temperatuur bereikt is. Zo leg je altijd op het juiste moment je ingrediënten in de pan en krijg je perfecte resultaten.

Vaatwasmachinebestendig en handafwas voor langere levensduur

De Tefal Renew Keramische koekenpan 24 cm is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Echter, voor een langere levensduur wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Op deze manier blijft de pan in optimale conditie en kun je er langer van genieten.

Geschikt voor verschillende kookplaten

Deze koekenpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan op vrijwel alle gangbare kookplaten gebruiken, wat het een veelzijdige keuze maakt.

Basisklasse bouwkwaliteit

De Tefal Renew Keramische koekenpan 24 cm valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit biedt. Desondanks is de pan geschikt voor dagelijks gebruik en zal deze lang meegaan bij goed onderhoud.