Inductiekookplaat-info.nl

Makus Honeycomb

Bekijk de goedkoopste Makus Honeycomb

De Makus Honeycomb is te koop bij

Review
Makus Honeycomb

Makus Honeycomb review

De Makus Honeycomb is een stijlvolle inductiekookplaat die direct de aandacht trekt in elke keuken. Dankzij zijn unieke design met gouden belijning, die verandert bij verschillende lichtinval, krijgt de kookplaat een dynamisch en opvallend uiterlijk. Naast zijn esthetische waarde, is deze kookplaat ook functioneel en praktisch, met diverse handige functies voor de moderne kok.

Opvallend en dynamisch design

De Makus Honeycomb staat niet alleen bekend om zijn functionaliteit, maar vooral om zijn opvallende design. De gouden belijning op de kookplaat geeft het een luxe uitstraling. Afhankelijk van de lichtinval ziet de kookplaat er steeds weer anders uit, wat zorgt voor een dynamisch effect in je keuken.

Aansluiting voor moderne keukens

De Makus Honeycomb is ontworpen voor een 2-fasen aansluiting met een Perilex stekker. De elektrische aansluiting bevindt zich in het midden, wat de installatie vergemakkelijkt. Het apparaat is geschikt voor een Perilex (5-polig) stekker, wat duidt op een robuuste en veilige aansluiting.

Flexibele en ruime kookzones

Met een breedte van 80 centimeter en vier kookzones biedt de Makus Honeycomb volop ruimte voor het bereiden van verschillende gerechten. Wat deze kookplaat extra speciaal maakt, is de flexibele kookzone aan de rechterkant. Je kunt deze twee kookzones combineren tot één langwerpige zone, ideaal voor grillplaten en langwerpige pannen.

Veiligheid voorop

De Makus Honeycomb heeft diverse veiligheidsfuncties, waaronder een veiligheidsuitschakeling, automatische uitschakeling bij overkoken en kinderbeveiliging. Ook beschikt het over een restwarmte-indicatie en oververhittingsbeveiliging, waarmee het zowel de veiligheid van het apparaat als van de gebruiker garandeert.

Topklasse bereidingskwaliteit

De bereidingskwaliteit van de Makus Honeycomb is van topklasse. Of je nu knapperige groenten, perfect gegaarde pasta of sappig vlees wilt bereiden, met deze kookplaat behaal je altijd een optimaal resultaat. De timerfunctie zorgt ervoor dat je precies kunt bijhouden hoe lang je gerecht al kookt, terwijl de warmhoudfunctie ervoor zorgt dat je gerecht warm blijft zonder verder te garen.

Geavanceerde panherkenning

De Makus Honeycomb is uitgerust met zowel panherkenning als pangrootteherkenning. Dit betekent dat de kookplaat automatisch detecteert of er een pan op staat en zich aanpast aan de grootte van de pan, wat zorgt voor efficiënter koken en energiebesparing.

Handige en gevarieerde functies

Deze kookplaat is voorzien van diverse handige functies zoals de boostfunctie, braadzone en braadsensor. Daarnaast is er ook een warmhoudfunctie, automatische temperatuurinstelling en een timer. Het display zorgt ervoor dat je alle functies eenvoudig kunt bedienen en monitoren.

Gebruiksvriendelijke bediening

De bedieningsmogelijkheden van de Makus Honeycomb zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met tiptoetsen en een schuifregelaar kun je eenvoudig de gewenste kookstand kiezen. De "alles uit"-knop en aan/uit-indicator dragen bij aan een intuïtieve bediening van het apparaat.