Inductiekookplaat-info.nl

BK Bourgogne Braadpan 24 cm Royal Blue

Bekijk de goedkoopste BK Bourgogne Braadpan 24 cm Royal Blue

De BK Bourgogne Braadpan 24 cm Royal Blue is te koop bij

Review
BK Bourgogne Braadpan 24 cm Royal Blue

Review: BK Bourgogne Braadpan 24 cm Royal Blue

Een gezonde stoofpot bereiden

Bereid een gezonde stoofpot in de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Royal Blue. De braadpan heeft een inhoud van 4,2 liter en is gemaakt van gietijzer, een uitstekende warmtegeleider. Dit maakt de pan geschikt voor het maken van lekkere stoofpotten met vlees en groenten of voor het braden van sappige gehaktballen.

Gladde binnenkant van geëmailleerd gietijzer

Geen zorgen over ingrediënten die aanbakken, de gladde binnenkant is namelijk van geëmailleerd gietijzer. En dankzij de druipringen aan de binnenkant van de deksel verdeelt het opkomende vocht gelijkmatig over je gerecht. Zo blijft de smaak behouden en laat je jouw gezin genieten van goed en vers eten.

Vaatwasmachinebestendig

Heeft iedereen zijn buik vol gegeten? Naar de afwas heb je geen omkijken, want je zet de braadpan gewoon in de vaatwasmachine.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Bourgogne Braadpan is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Bourgogne Braadpan wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere opties.