Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

Review: Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm

Perfect voor het bakken van aardappeltjes

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 28 cm is ideaal voor het bakken van aardappeltjes voor vier personen. Met deze pan uit de Intensity lijn ben je verzekerd van een knapperig en krokant bakresultaat dankzij de keramische baklaag.

Tefal Thermo-Signal voor de ideale baktemperatuur

Met de Tefal Thermo-Signal weet je altijd wanneer je de ingrediënten in de pan legt. Deze stip kleurt namelijk rood wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Zo hoef je niet meer te gissen of de pan al warm genoeg is.

Extra brede inductiebodem voor snelle en gelijkmatige warmteverspreiding

Gebruik je de pan op inductie? Dan komt de extra brede inductiebodem goed van pas. Hierdoor verspreidt de warmte zich sneller en gelijkmatig over de bodem van de pan. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing van je gerechten.

Makkelijk schoon te maken

Na het bakken was je de pan het beste met de hand af, zodat de keramische baklaag minder snel slijt. Gelukkig is de pan vaatwasmachinebestendig, dus als je liever niet met de hand afwast, kan dat ook. Let er wel op dat de baklaag hierdoor mogelijk sneller slijt.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Tefal Intensity Keramische koekenpan is geschikt voor verschillende warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Intensity Keramische koekenpan wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de allerhoogste kwaliteit heeft. Desondanks is de pan duurzaam en gaat deze lang mee bij goed onderhoud.