Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

De Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

Review: Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

Perfect voor grote maaltijden

De Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood is ideaal voor het bereiden van gerechten voor ongeveer 6 personen. Deze pan is perfect als je voor meerdere keren tegelijk kookt of als je met veel mensen aan tafel zit. Dankzij de ovale vorm van de pan kun je gemakkelijk langwerpige stukken vlees, zoals varkenshaas en runderlappen, stoven.

Uitstekende warmtegeleiding

De pan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en blijven ingrediënten niet aan de pan plakken. Daarnaast is gietijzer een duurzaam materiaal, waardoor de pan jarenlang meegaat, en misschien zelfs generaties lang.

Geschikt voor stoofgerechten

Dankzij de gelijkmatige warmteopbouw en -verdeling is de Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood bijzonder geschikt voor stoofgerechten. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijke groentestoof maken of een hele kip bereiden die je laat garen in bier. De pan zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig gaar worden en vol van smaak zijn.

Let op: groot formaat

Houd er rekening mee dat de Le Creuset braadpan 31 cm groot van formaat is. Hierdoor kan het zijn dat de inductiekookzone niet de gehele bodem van de pan bedekt.

Topkwaliteit bouwkwaliteit

De Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zowel de panbasis als het handvat zijn gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De pan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze braadpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Hierdoor kun je de pan veelzijdig gebruiken en verschillende gerechten bereiden.