Inductiekookplaat-info.nl

WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

De WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

Review: WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

Introductie

De WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze pan kun je aardappeltjes en grote stukken vlees en vis lekker krokant bakken, dankzij de keramische baklaag. In deze review zullen we de verschillende kenmerken en eigenschappen van deze pan bespreken.

Keramische baklaag voor krokante resultaten

De WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is voorzien van een keramische baklaag, waardoor het eten snel dichtschroeit en een knapperig bakresultaat oplevert. Deze baklaag zorgt er ook voor dat je energiezuiniger kunt koken, dankzij de TransTherm bodem. Deze bodem verspreidt de hitte gelijkmatig en houdt de warmte langer vast.

Veilig en gemakkelijk in gebruik

De pan is uitgerust met een hittebestendige steelgreep, waardoor je de pan gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot 70 graden Celsius. Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand schoonmaken.

Materialen en specificaties

De basis van de pan is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een goede bouwkwaliteit. Het handvat is gemaakt van silicone, waardoor het koel blijft tijdens het koken. De keramische antiaanbaklaag is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. Helaas is de pan niet vaatwasmachinebestendig.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kan de pan ook veilig in de oven worden gebruikt.

Conclusie

De WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is een veelzijdige pan die geschikt is voor gebruik op verschillende warmtebronnen, waaronder inductie. Dankzij de keramische baklaag kun je genieten van krokante resultaten en energiezuinig koken. De pan is gemakkelijk en veilig in gebruik, maar moet wel met de hand worden schoongemaakt. Al met al is dit een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige inductiepan.