Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Multiline 7 Koekenpan 32 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Multiline 7 Koekenpan 32 cm

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan 32 cm is te koop bij

Review
Demeyere Multiline 7 Koekenpan 32 cm

Demeyere Multiline 7 Koekenpan 32 cm - Perfect voor grote stukken vlees

Introductie

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan 32 cm is een ideale pan voor het bakken van grote stukken vlees, zoals biefstuk, voor 4 of meer personen. Met zijn 32 cm diameter biedt deze pan voldoende ruimte om meerdere stukken vlees tegelijkertijd te bakken. De pan is speciaal ontworpen om het vlees perfect te laten dichtschroeien, dankzij de unieke constructie van de bodem.

7-lagen constructie voor gelijkmatige warmteverdeling

De bodem van de Demeyere Multiline 7 Koekenpan is opgebouwd uit 7 lagen materiaal, die zich uitstrekken tot aan de rand van de pan. Deze constructie zorgt voor een optimale warmteverdeling, waardoor het vlees gelijkmatig wordt verwarmd en perfect wordt gebakken. Zelfs de aardappeltjes die aan de zijkant van de pan liggen, worden heerlijk krokant.

Geschikt voor het bakken van biefstuk

Deze koekenpan heeft geen antiaanbaklaag, wat hem bijzonder geschikt maakt voor het bakken van een biefstukje. Het is de bedoeling dat het vlees aan de bodem van de pan blijft plakken, zodat het een mooie korst krijgt. Hierdoor behoudt het vlees zijn sappigheid en smaak. Met de Demeyere Multiline 7 Koekenpan kun je dus echt een restaurantwaardige biefstuk bereiden.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de Demeyere Multiline 7 Koekenpan eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Wil je extra lang van deze pan genieten? Dan is het aan te raden om hem met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie en behoudt hij zijn kwaliteit.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS). Zowel de panbasis als het handvat en de baklaag zijn gemaakt van dit duurzame materiaal. Hierdoor is de pan bestand tegen hoge temperaturen en gaat hij lang mee. De bouwkwaliteit van deze pan is dan ook van topklasse.