Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm is te koop bij

Review
Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm

Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm - Een pan voor het bakken van grote stukken vlees

Gelijkmatige warmteverdeling

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm is ideaal voor het bakken van grote stukken vlees. De pan heeft een bodem die is opgebouwd uit 3 sterke lagen, waardoor de warmte gelijkmatig over de pan wordt verspreid. Hierdoor wordt je vlees mooi gelijkmatig gaar en voorkom je hotspots.

Geschikt voor dichtschroeien van vlees

Dankzij de rvs baklaag is de pan ook geschikt voor het dichtschroeien van vlees. Hierdoor krijg je een heerlijk krokant korstje op je biefstuk. De pan zorgt ervoor dat de hitte goed wordt vastgehouden, waardoor je vlees snel dichtschroeit en sappig blijft van binnen.

Gemakkelijk schoon te maken

Het handvat van de pan is gelast, waardoor er geen vuil- of vetresten vast komen te zitten tussen de handgreep en de pan. Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasser zetten. Wil je langer van de pan genieten? Dan is het aan te raden om hem met de hand af te wassen. Het oog in de steel maakt het gemakkelijk om de pan op te hangen aan een haakje.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 32 cm is gemaakt van hoogwaardig RVS materiaal. Zowel de pan basis, het handvat als de baklaag zijn gemaakt van RVS. De pan heeft geen antiaanbaklaag, maar is wel PFAS-vrij. Dit maakt de pan veilig in gebruik. Daarnaast is de pan geschikt voor verschillende warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Ook kun je de pan zonder problemen in de oven gebruiken.