Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

Review: Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm

Sterke en duurzame baklaag

De Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan 28 cm is een losse pan die perfect is voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze pan kun je gemakkelijk een heerlijke stamppot of chili con carne bereiden voor 4 personen. Wat deze pan echt onderscheidt, is de sterke baklaag. De baklaag is namelijk tot 3 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal wokpannen. Hierdoor voorkom je krassen en slijt de pan minder snel. Bovendien maakt dit het schoonmaken van de pan na gebruik een stuk gemakkelijker.

Tefal Thermo-Signal voor de juiste baktemperatuur

Een handige functie van de Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan is de Tefal Thermo-Signal. Deze functie zorgt ervoor dat je altijd precies weet wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Je hoeft dus niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze warm genoeg is. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je gerechten altijd perfect worden bereid.

Gemakkelijk schoon te maken

Na het bakken is het reinigen van de pan een fluitje van een cent. Je kunt de pan gewoon onder de kraan afspoelen, waardoor je de levensduur van de hapjespan verlengt. Het materiaal van de pan basis is aluminium en het handvat is gemaakt van kunststof. De baklaag bestaat uit PTFE en PTFE met titanium, wat zorgt voor een uitstekende antiaanbakwerking.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan is geschikt voor gebruik op verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Bouwkwaliteit en specificaties

De bouwkwaliteit van de Tefal Hard Titanium Pro Hapjespan is middenklasse. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet dezelfde luxe uitstraling heeft als pannen van hogere kwaliteit. De pan is vaatwasmachinebestendig en heeft een koude greep, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het koken. Helaas heeft de pan geen afgietsysteem en literaanduiding. Ook is de pan niet PFAS-vrij.