Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm

Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm - Een sterke pan voor inductie

Bakken met de Demeyere Resto 3 Koekenpan

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm is een uitstekende pan om tot 2 stukken vlees in te bakken. De pan heeft een diameter van 28 cm, waardoor er genoeg ruimte is om meerdere stukken vlees tegelijkertijd te bereiden.

Efficiënte warmteverdeling

De bodem van de pan bestaat uit 3 sterke lagen, waardoor de warmte beter en gelijkmatig verspreid wordt. Dit zorgt ervoor dat de zijkanten van de stukken vlees krokant worden gebakken.

Geschikt voor diverse bereidingswijzen

De Demeyere Resto 3 Koekenpan heeft geen antiaanbaklaag, waardoor hij ook geschikt is voor het dichtschroeien van rood vlees of gevogelte. Dit maakt de pan veelzijdig in gebruik.

Gemakkelijk schoon te maken

Het handvat van de pan is gelast, waardoor vuil- of vetresten niet vast blijven zitten tussen de handgreep en de pan. Na gebruik kan de pan in de vaatwasser worden geplaatst. Wil je langer van de pan genieten, dan is het aan te raden om hem met de hand schoon te maken.

Handig ophangsysteem

De Demeyere Resto 3 Koekenpan heeft een oog in de steel, waardoor je de pan gemakkelijk kunt ophangen aan een haakje. Dit bespaart ruimte in je keukenkastjes.

Sterke bouwkwaliteit

De pan is gemaakt van hoogwaardig RVS materiaal, zowel voor de basis als het handvat en de baklaag. Hierdoor is de pan duurzaam en gaat hij lang mee.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Demeyere Resto 3 Koekenpan is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast kan de pan ook in de oven worden gebruikt.

PFAS-vrij en vaatwasmachinebestendig

De pan is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen.