Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Tradition Gietijzeren Braadpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Tradition Gietijzeren Braadpan 20 cm

De Tefal Tradition Gietijzeren Braadpan 20 cm is te koop bij

Review
Tefal Tradition Gietijzeren Braadpan 20 cm

Tefal Tradition Gietijzeren Braadpan 20 cm - Review

Introductie

De Tefal Tradition Gietijzeren Braadpan 20 cm is een uitstekende keuze voor het bereiden van smaakvolle stoof- en braadgerechten voor een klein huishouden. Met deze pan kun je stoofpotjes maken voor gemiddeld 2 personen. De gietijzeren pan houdt warmte lang vast en is ideaal voor het stoven en braden van stukken vlees. Dankzij de druipringen en de hoge opstaande rand op de deksel ontstaat er condens in de pan, wat resulteert in een mals stuk vlees. Bovendien blijven ingrediënten niet plakken aan de pan door de emaille coating. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook in de oven worden gebruikt tot aan 250 graden.

Design en Materialen

De Tefal Tradition Gietijzeren Braadpan heeft een solide en duurzaam design. Zowel de pan basis als het handvat zijn gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en -verdeling. Het gietijzeren materiaal zorgt er ook voor dat de warmte lang wordt vastgehouden, waardoor gerechten gelijkmatig kunnen garen. De pan is voorzien van een emaille coating, waardoor ingrediënten niet aan de pan blijven plakken en de pan gemakkelijk schoon te maken is. De bouwkwaliteit van deze pan is topklasse.

Gebruiksgemak

De Tefal Tradition Gietijzeren Braadpan is zeer gebruiksvriendelijk. De pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven tot aan 250 graden. De pan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem gemakkelijk kunt reinigen. Het enige nadeel is dat de pan geen koude greep heeft, dus je moet voorzichtig zijn bij het vastpakken van de hete pan.

Kookprestaties

De Tefal Tradition Gietijzeren Braadpan levert uitstekende kookprestaties. Het gietijzeren materiaal zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor gerechten gelijkmatig kunnen garen. De druipringen en de hoge opstaande rand op de deksel zorgen ervoor dat er condens in de pan ontstaat, wat resulteert in een mals stuk vlees. Je kunt zelfs ijs of water op de deksel leggen om een nog malser gerecht te krijgen. De emaille coating zorgt ervoor dat ingrediënten niet aan de pan blijven plakken, waardoor je gerechten gemakkelijk kunt bereiden en schoonmaken.