Inductiekookplaat-info.nl

Bosch HEZ390011 Braadpan

Bekijk de goedkoopste Bosch HEZ390011 Braadpan

De Bosch HEZ390011 Braadpan is te koop bij

Review
Bosch HEZ390011 Braadpan

Review: Bosch HEZ390011 Braadpan

Gemakkelijk te gebruiken op inductie kookplaat

De Bosch HEZ390011 Braadpan is een handige pan die gemakkelijk op een inductie kookplaat geplaatst kan worden. Dit maakt het bereiden van heerlijk suddervlees en smeuïge gehaktballen een eenvoudige taak in jouw keuken. De roestvrijstalen pan is speciaal ontworpen voor het braden, stoven en sudderen van vlees. Met een gewicht van slechts 0,7 kilogram is deze braadpan relatief licht en daardoor makkelijk in gebruik. De pan heeft een volume van 6,5 liter en een bodem van 31 bij 22 centimeter, waardoor je eenvoudig een groot stuk vlees urenlang kunt laten sudderen. Dit zorgt ervoor dat de smaken goed in elkaar trekken.

Hoogwaardige materialen

De basis van de pan is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en duurzaamheid. Het handvat van de pan is gemaakt van staal en blijft hierdoor koel tijdens het koken, waardoor je je handen niet zult verbranden. Helaas is er geen informatie beschikbaar over het materiaal van de baklaag en het type baklaag. Het is echter wel bekend dat de pan PFAS-vrij is, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen na gebruik.

Geschikt voor verschillende kookplaten

De Bosch HEZ390011 Braadpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten en elektrische kookplaten. Helaas is de pan niet geschikt voor gebruik op een gasfornuis of in de oven. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun gerechten in de oven bereiden. De bouwkwaliteit van de pan wordt beschouwd als basisklasse, wat betekent dat de pan degelijk is maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft.