Inductiekookplaat-info.nl

WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter

Bekijk de goedkoopste WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter

De WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter is te koop bij

Review
WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter

Review: WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter

Snel en energiezuinig koken

Met de WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter kun je snel en energiezuinig een maaltijd bereiden voor 7 tot 8 personen. Dankzij de luchtdichte afsluiting van de deksel kook je namelijk tot 70 procent sneller dan met een standaard kookpan. Dit bespaart zowel tijd als energie.

Veilig koken met het Safe Lock systeem

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van deze snelkookpan. Het speciale Safe Lock systeem vergrendelt de deksel tijdens het koken, zodat je deze niet per ongeluk kunt openen. Op het handvat kun je aan de blauwe pin zien of er nog druk in de pan aanwezig is. Zo kun je altijd veilig te werk gaan.

Handige bediening en programma's

De pan is voorzien van een groente- en vleesprogramma, waarmee je eenvoudig kunt koken onder verschillende drukniveaus. Het vleesprogramma zorgt voor een hogere druk, wat resulteert in een mals eindresultaat. Daarnaast is er een handige maataanduiding in de pan, waardoor je vloeistoffen direct kunt afmeten.

Onderhoud en gebruik

Het is belangrijk om te weten dat de deksel en het handvat van deze snelkookpan met de hand afgewassen moeten worden. De pan zelf is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en het handvat is van kunststof. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, maar heeft wel een koude greep voor veilig gebruik.

Geschikt voor verschillende kookplaten

De WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter is geschikt voor gebruik op inductie-, keramische-, elektrische- en gasfornuizen. Let op: deze pan is niet geschikt voor gebruik in de oven. De bouwkwaliteit van deze pan wordt als middenklasse beschouwd.