Inductiekookplaat-info.nl

WMF Astoria Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste WMF Astoria Pannenset 5-delig

De WMF Astoria Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
WMF Astoria Pannenset 5-delig

Review: WMF Astoria Pannenset 5-delig

Kwalitatieve kookpannenset

Met de WMF Astoria Pannenset 5-delig haal je een kwalitatieve kookpannenset in huis, dankzij het Cromargan materiaal. Dit materiaal is namelijk duurzaam en is bestand tegen krassen en zuren. De pannenset bestaat uit 1 steelpan en 4 kookpannen. Zo warm je in de steelpan saus op en kook je in de andere kookpannen bijvoorbeeld pasta, rijst of soep.

Snel en gelijkmatig verwarmen

De warmte verspreidt zich snel en gelijkmatig door de pan, dankzij de TransTherm-bodem. Dit zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig gaar worden en voorkomt hotspots. Je kunt dus rekenen op een goede kookervaring met deze pannenset.

Glazen deksels

De pannenset wordt geleverd met glazen deksels, waardoor je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Dit is handig, omdat je zo de warmte binnen in de pan kunt houden en je gerechten op de juiste temperatuur kunt bereiden.

Gemakkelijk afgieten

De pannen hebben brede schenkranden, waardoor je vloeibare stoffen gemakkelijk kunt afgieten. Dit voorkomt morsen en maakt het koken een stuk eenvoudiger.

Vaatwasmachinebestendig

Na het koken kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen. Zo kun je snel weer genieten van je maaltijd.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kun je de pannen ook in de oven gebruiken. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Bouwkwaliteit: Topklasse

De bouwkwaliteit van de WMF Astoria Pannenset 5-delig is topklasse. Het Cromargan materiaal zorgt voor duurzaamheid en de pannen zijn bestand tegen krassen en zuren. Je kunt dus lang genieten van deze pannenset zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.