Inductiekookplaat-info.nl

BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm

De BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm

Review: BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm

Een veelzijdige pannenset voor inductie

Met de BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm haal je een veelzijdige pannenset in huis. Deze set is perfect voor gebruik op inductiekookplaten. Of je nu wilt koken, bakken of braden, deze pannenset biedt alle mogelijkheden. Daarnaast wordt er ook een handige koekenpan meegeleverd.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De BK Conical Cool Glas Pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 230 graden. Dit betekent dat je de pannen kunt gebruiken op inductie-, keramische-, elektrische- en gasfornuizen. Bovendien kun je de pannen ook veilig in de oven gebruiken.

Glazen deksels voor nauwlettend koken

De kookpannen in deze set worden geleverd met glazen deksels. Dit is erg handig, omdat je hierdoor het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden zonder dat er warmte verloren gaat. Zo kun je precies zien wanneer je gerecht klaar is.

Handige literaanduiding en hittebestendige handvatten

De pannen zijn voorzien van een handige literaanduiding, waardoor je vloeistoffen direct kunt afmeten in de pan. Dit bespaart tijd en voorkomt dat je extra maatbekers nodig hebt. Daarnaast zijn de pannen voorzien van hittebestendige handvatten, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen naar de tafel.

Hoogwaardige materialen en PFAS-vrij

De pan basis is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en duurzaamheid. De handvatten zijn gemaakt van kunststof, wat ervoor zorgt dat ze koel blijven tijdens het koken. Daarnaast is de pannenset PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken.

Vaatwasmachinebestendig en afgietsysteem

De BK Conical Cool Glas Pannenset is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Daarnaast zijn de pannen voorzien van een handig afgietsysteem, waardoor je gemakkelijk vloeistoffen kunt afgieten zonder dat je een apart vergiet nodig hebt.