Inductiekookplaat-info.nl

Kela Calido Braadpan 21 cm Rood

Bekijk de goedkoopste Kela Calido Braadpan 21 cm Rood

De Kela Calido Braadpan 21 cm Rood is te koop bij

Review
Kela Calido Braadpan 21 cm Rood

Review: Kela Calido Braadpan 21 cm Rood

Perfect voor kleine gezelschappen

De Kela Calido Braadpan 21 cm Rood is ideaal voor het bereiden van een heerlijke stoofmaaltijd voor 2 personen. Met een inhoud van 2,5 liter is deze pan perfect voor kleine gezelschappen of een kleine keuken. Je kunt de pan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en je kunt hem zelfs in de oven plaatsen. Dit is handig als je je gerecht wat langer wilt laten sudderen.

Duurzaamheid en levenslange garantie

Deze pan is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een duurzame afwerking. Hierdoor is de pan onverwoestbaar en gaat hij levenslang mee. De binnenkant van de pan is geëmailleerd, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor blijft je gerecht langer warm en wordt het gelijkmatig gaar.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de pan eenvoudig schoonmaken onder de kraan met een zacht sponsje. Helaas is de pan niet vaatwasmachinebestendig, dus je zult hem met de hand moeten afwassen. Dit kan een klein nadeel zijn voor sommige gebruikers.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Kela Calido Braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze pan wordt geclassificeerd als basisklasse. Dit betekent dat de pan van goede kwaliteit is, maar niet de hoogste kwaliteit op de markt biedt. Voor de prijs is de bouwkwaliteit echter meer dan voldoende.

Conclusie

Al met al is de Kela Calido Braadpan 21 cm Rood een uitstekende keuze voor kleine gezelschappen of een kleine keuken. De pan is duurzaam, veelzijdig en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Het enige nadeel is dat de pan niet vaatwasmachinebestendig is, maar dit is een klein minpuntje in vergelijking met de vele voordelen die deze pan biedt.