Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Brussels Pannenset 2-delig

Bekijk de goedkoopste GreenPan Brussels Pannenset 2-delig

De GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is te koop bij

Review
GreenPan Brussels Pannenset 2-delig

Review: GreenPan Brussels Pannenset 2-delig

Geschikt voor iedere warmtebron

De GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar pannen die geschikt zijn voor inductie. Deze pannenset kan echter ook gebruikt worden op andere warmtebronnen, zoals keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pannenset zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Handige hapjes pan

Een van de pannen in deze set is een hapjes pan. Deze pan is 7 centimeter hoog en wordt geleverd met een glazen deksel. Hierdoor is de pan ideaal voor het bereiden van pastasauzen, eenpansgerechten zoals risotto of paella, en andere gerechten waarbij je je gerechten nauwlettend in de gaten wilt houden. De glazen deksel zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt zien hoe je gerecht zich ontwikkelt tijdens het koken.

Keramische antiaanbaklaag

Een belangrijk kenmerk van de GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is de keramische antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat je gerechten niet aan de bodem van de pan blijven plakken, waardoor je gemakkelijk kunt koken en schoonmaken. Bovendien is de keramische coating PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. Dit maakt de pannenset een gezonde keuze voor jouw keuken.

Duurzaam en gemaakt van natuurlijke materialen

De bodem van de pannen in deze set is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het koken. De keramische baklaag is duurzaam en gemaakt op basis van natuurlijke materialen. Dit betekent dat je met deze pannenset niet alleen gezond kookt, maar ook bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

Vaatwasmachinebestendig en geschikt voor oven

De GreenPan Brussels Pannenset 2-delig is vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat je de pannen gemakkelijk kunt reinigen na gebruik. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pannenset nog veelzijdiger en handig in gebruik.