Inductiekookplaat-info.nl

BK Profiline Kookpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste BK Profiline Kookpan 20 cm

De BK Profiline Kookpan 20 cm is te koop bij

Review
BK Profiline Kookpan 20 cm

Review: BK Profiline Kookpan 20 cm

Een ongecompliceerde pan voor inductie

De BK Profiline Kookpan is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige pan die niet teveel aandacht opeist in de keuken. Deze losse pan is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten en biedt verschillende handige functies.

Hoogwaardig roestvrij staal

De pan is vervaardigd uit hoogwaardig 18/10 roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Daarnaast heeft de pan een glanzend gepolijste look, waardoor hij er stijlvol uitziet in elke keuken.

Stevige en vuurvaste handgrepen

De BK Profiline Kookpan is voorzien van eenvoudige maar stevige en vuurvaste handgrepen. Deze handgrepen zorgen ervoor dat je de pan veilig kunt vasthouden, zelfs wanneer de pan heet is. Daarnaast zijn de handgrepen ergonomisch ontworpen voor extra comfort tijdens het koken.

Makkelijk uit te schenken

De schenkrand van de pan is zo ontworpen dat je makkelijker kunt uitgieten zonder te morsen. Dit is vooral handig bij het afgieten van bijvoorbeeld pasta of groenten. Met de BK Profiline Kookpan kun je dus zonder gedoe je gerechten serveren.

Vaatwasmachinebestendig en stapelbaar

Na gebruik kun je de BK Profiline Kookpan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan. Bovendien zijn verschillende pannen uit deze serie stapelbaar, waardoor je ruimte kunt besparen in je keukenkastjes.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze kookpan is geschikt voor gebruik op verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je hem voor verschillende gerechten kunt gebruiken.

Bouwkwaliteit: Middenklasse

De bouwkwaliteit van de BK Profiline Kookpan wordt als middenklasse beschouwd. Hoewel de pan duurzaam is en lang meegaat, zijn er ook pannen op de markt met een hogere bouwkwaliteit. Dit kan echter ook invloed hebben op de prijs van de pan.