Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm

De Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm

Review: Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm

Hoogwaardig roestvrijstaal voor langdurig gebruik

De Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, waardoor deze pan tot wel 10 jaar lang meegaat. Dit zorgt voor een duurzame investering in je keuken. Het roestvrijstaal zorgt er ook voor dat je gemakkelijk vlees kunt dichtschroeien, dankzij de goede warmtegeleiding. Hierdoor behouden je stukken vlees hun sappen en knapperigheid.

Geschikt voor alle warmtebronnen en oven

Deze wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken. Dit is handig wanneer je gerecht warm moet blijven terwijl je visite later aanschuift. De veelzijdigheid van deze pan maakt het een goede keuze voor elke keuken.

Veilig en stabiel in gebruik

De Tefal Virtuoso Wokpan is voorzien van een stevige roestvrijstalen handgreep. Deze handgreep is aan de pan gelast, waardoor je een stabiele grip hebt tijdens het koken. Je kunt de pan veilig verplaatsen naar de keukentafel zonder je handen te branden. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak tijdens het koken.

Makkelijk schoon te maken

Na het bakken kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen. Dit zorgt voor een langere levensduur van de pan. Het materiaal van de pan basis, handvat en baklaag is allemaal roestvrijstaal, waardoor je geen last hebt van een antiaanbaklaag die kan slijten. Daarnaast is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken.

Geschikte bouwkwaliteit voor dagelijks gebruik

De Tefal Virtuoso Wokpan heeft een bouwkwaliteit die als middenklasse kan worden beschouwd. Dit betekent dat de pan geschikt is voor dagelijks gebruik in de keuken. De duurzaamheid van het roestvrijstaal zorgt ervoor dat je lang plezier zult hebben van deze pan.