Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Classic Forged koekenpannenset 24+28cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Classic Forged koekenpannenset 24+28cm

De KitchenAid Classic Forged koekenpannenset 24+28cm is te koop bij

Review
KitchenAid Classic Forged koekenpannenset 24+28cm

Review: KitchenAid Classic Forged koekenpannenset 24+28cm

Een goede basis pannenset

Met de KitchenAid Classic Forged Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een goede basis pannenset in huis. Deze set bestaat uit een kleinere pan van 24 cm en een grotere pan van 28 cm. Hiermee kun je zowel kleine gerechten als grote stukken vlees of aardappelen bakken.

Keramische antiaanbaklaag

De pannen zijn voorzien van een keramische antiaanbaklaag. Dit betekent dat je minder boter of olie hoeft te gebruiken tijdens het bakken. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat de pannen minder snel slijten. Zo kun je niet alleen vetarm bakken, maar gaan je pannen ook langer mee.

Veilig en handig in gebruik

De pannen zijn voorzien van kunststof handgrepen die tijdens het koken koel blijven. Hierdoor kun je de pannen veilig verplaatsen. Daarnaast zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, zoals gas en inductie. Houd er wel rekening mee dat de pannen niet geschikt zijn voor gebruik in de oven.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Zo heb je geen omkijken naar de afwas en kun je snel weer genieten van je gerechten.

Specificaties

De basis van de pan is gemaakt van aluminium en het handvat is gemaakt van kunststof. De keramische antiaanbaklaag is PFAS-vrij. De pannen zijn vaatwasmachinebestendig en hebben een koude greep. Er is geen afgietsysteem of literaanduiding aanwezig. De pannen zijn geschikt voor inductie-, keramische-, elektrische- en gasfornuizen. Let op: de pannen zijn wel geschikt voor gebruik in de oven.

Al met al is de KitchenAid Classic Forged Koekenpannenset 24 + 28 cm een goede keuze als je op zoek bent naar een basis pannenset. De keramische antiaanbaklaag zorgt voor vetarm bakken en een langere levensduur van de pannen. De kunststof handgrepen en vaatwasmachinebestendigheid maken de pannen veilig en gemakkelijk in gebruik. Let wel op dat de pannen niet geschikt zijn voor gebruik in de oven.