Inductiekookplaat-info.nl

WMF FusionTec Mineral – Pannenset 4-delig Platinum

Bekijk de goedkoopste WMF FusionTec Mineral – Pannenset 4-delig Platinum

De WMF FusionTec Mineral – Pannenset 4-delig Platinum is te koop bij

Review
WMF FusionTec Mineral – Pannenset 4-delig Platinum

Review: WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum

Een veelzijdige en duurzame pannenset

Met de WMF FusionTec Mineral Pannenset 4-delig Platinum haal je een veelzijdige set in huis. Deze pannenset is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. De set bestaat uit vier kookpannen gemaakt van samengesmolten staal en natuurlijke mineralen. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar maakt de pannen ook krasbestendig.

30 jaar garantie voor een duurzame aankoop

Een van de grote voordelen van deze pannenset is de 30 jaar garantie die WMF biedt. Dit geeft je de zekerheid dat je een duurzame aankoop doet. De pannen zijn niet alleen geschikt om eten in te koken, maar ook om vlees aan te braden of een heerlijk groente- of vleespotje te stoven.

Glasheldere deksels voor gemakkelijk koken

De pannen zijn voorzien van glazen deksels, waardoor je het kookproces gemakkelijk in de gaten kunt houden. Dit is vooral handig bij het bereiden van gerechten die een specifieke kooktijd vereisen. Zo kun je altijd de perfecte maaltijd op tafel zetten.

Handafwas voor een langere levensduur

Om de levensduur van de pannen te verlengen, wordt aangeraden om ze met de hand af te wassen. Hierdoor blijven de pannen in optimale conditie en kun je er jarenlang van genieten.

Geschikt voor verschillende kookplaten en ovens

Deze pannenset is niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar ook voor keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook ovenbestendig, waardoor je ze kunt gebruiken voor het bereiden van gerechten die een extra finishing touch nodig hebben in de oven.

Bouwkwaliteit van topklasse

De bouwkwaliteit van de WMF FusionTec Mineral Pannenset 4-delig Platinum is van topklasse. De pannen zijn stevig en robuust, waardoor ze lang meegaan. Daarnaast zorgen de kunststof handvatten ervoor dat je de pannen gemakkelijk kunt vasthouden zonder je handen te verbranden.