Inductiekookplaat-info.nl

Beko HII64401MT

Bekijk de goedkoopste Beko HII64401MT

De Beko HII64401MT is te koop bij

Review
Beko HII64401MT

Beko HII64401MT Review

De Beko HII64401MT is een inductiekookplaat die je helpt om met gemak jouw favoriete gerechten te bereiden. Met vier kookzones biedt het voldoende ruimte voor verschillende pannen. Een van de grootste voordelen is de extra grote kookzone, perfect voor grotere gerechten zoals een grote pan soep. Maar, net zoals elk product, heeft de Beko HII64401MT zowel voordelen als nadelen.

Type inductieplaat: Inbouw met midden elektrische aansluiting

De Beko HII64401MT is een inbouw inductieplaat, wat betekent dat het ontworpen is om naadloos in jouw keukenwerkblad te passen. De elektrische aansluiting bevindt zich in het midden van de kookplaat, wat handig kan zijn voor de installatie en het aansluiten op de stroombron.

Aansluitingen: Geschikt voor Perilex met 2 fasen

Deze kookplaat heeft een aansluiting op 2 fasen en is geschikt voor een Perilex stekker (5-polig). Dit zorgt voor een krachtige en stabiele stroomvoorziening, wat essentieel is voor optimale prestaties van de inductieplaat.

Kookzones: Vier zones met negen kookstanden

De Beko HII64401MT is uitgerust met vier kookzones, waardoor je verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Elke zone heeft negen kookstanden, waardoor je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen. Hoewel er geen flexibele kookzone is, zijn de beschikbare zones voldoende voor de meeste kookbehoeften.

Veiligheidsfuncties: Uitgebreid met overkookbeveiliging

Veiligheid is een belangrijk aspect bij kookplaten en de Beko HII64401MT stelt niet teleur. Het heeft een veiligheidsuitschakeling, kinderbeveiliging en een restwarmte-indicatie. Een opmerkelijke functie is de automatische uitschakeling bij overkoken, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes in de keuken.

Bereidingskwaliteit: Middenklasse prestaties

De bereidingskwaliteit van de Beko HII64401MT wordt geclassificeerd als middenklasse. Dit betekent dat het consistent goede resultaten levert voor dagelijks koken, hoewel het misschien niet de geavanceerde functies heeft die je in high-end modellen zou vinden.

Panherkenning: Ja, met pangrootteherkenning

Deze inductieplaat is uitgerust met panherkenning, wat betekent dat het alleen de zone verwarmt waar de pan zich bevindt. Dit is niet alleen energiezuinig, maar ook veiliger. Bovendien heeft het ook een pangrootteherkenning, waardoor het de verwarming aanpast aan de grootte van de pan.

Gebruiksgemak: Touchscreen display zonder boostfunctie

De bediening van de Beko HII64401MT is intuïtief dankzij het touchscreen display. Het ontbreken van functies zoals de boostfunctie, braadzone en warmhoudfunctie kan voor sommigen een nadeel zijn, maar het algehele gebruiksgemak is nog steeds bevredigend.

Bedieningsmogelijkheden: Touchscreen met alles uit-knop

De bedieningsmogelijkheden op deze kookplaat zijn vrij standaard, met touchscreen bediening. De alles uit-knop en de aan/uit-indicator zijn handige toevoegingen die bijdragen aan het gebruiksgemak en de veiligheid van de inductieplaat.