Inductiekookplaat-info.nl

BK Conical Deluxe Wokpan 30 cm

Bekijk de goedkoopste BK Conical Deluxe Wokpan 30 cm

De BK Conical Deluxe Wokpan 30 cm is te koop bij

Review
BK Conical Deluxe Wokpan 30 cm

Review: BK Conical Deluxe Wokpan 30 cm

Een pan voor de veeleisende hobbykok

De BK Conical Deluxe Wokpan 30 cm is een pan die perfect is voor de veeleisende hobbykok. Deze pan combineert gebruiksgemak met een prachtig design. De BK Conical Deluxe-serie is volledig vervaardigd uit 3-ply materiaal, wat zorgt voor een snelle warmteopname en een gelijkmatige warmteverdeling zonder hotspots.

Duurzaam en vaatwasmachinebestendig

De 3-ply constructie van de BK Conical Deluxe Wokpan is aan de rand volledig afgesloten, waardoor de pan duurzaam en vaatwasmachinebestendig is. Dit betekent dat je de pan na gebruik gemakkelijk kunt reinigen in de vaatwasmachine, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Geen antiaanbaklaag, maar PFAS-vrij

De BK Conical Deluxe Wokpan heeft geen antiaanbaklaag, maar is wel PFAS-vrij. Dit betekent dat je met deze pan gezond en veilig kunt koken, zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen. Bovendien is de pan geschikt voor gebruik op alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Conical Deluxe Wokpan is van topklasse. De pan is volledig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, zowel de pan basis als het handvat. Dit zorgt voor een stevige en duurzame pan die lang meegaat. Bovendien is de pan geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je er ook heerlijke ovengerechten mee kunt bereiden.

Een echt icoon in je keuken

Met de BK Conical Deluxe Wokpan haal je een echt icoon in je keuken. Het prachtige design en de uitstekende kwaliteit maken deze pan een eyecatcher in elke keuken. Of je nu een professionele hobbykok bent of gewoon graag lekker kookt, met deze pan kun je altijd genieten van de beste resultaten.