Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Mat Zwart

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Mat Zwart

De Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Mat Zwart is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Mat Zwart

Review: Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Mat Zwart

Perfect voor kleine huishoudens

De Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Mat Zwart is ideaal voor kleine huishoudens of voor gebruik in een kleine keuken. Met een diameter van 20 cm is deze pan perfect voor het bereiden van gerechten voor 2 tot 3 personen.

Gelijkmatige warmteverdeling

Deze pan is gemaakt van gietijzer, waardoor de warmte gelijkmatig wordt opgebouwd en verdeeld. Dit maakt de pan uitermate geschikt voor stoofgerechten. Of je nu hachee of een verse pastasaus wilt maken, deze pan zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig gaar worden.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Le Creuset Ronde Braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kan de pan ook veilig gebruikt worden in de oven, ongeacht de temperatuur. Dit maakt het mogelijk om je gerecht in de oven te laten doorsudderen terwijl je ruimte bespaart op het fornuis.

Druipringen voor gelijkmatige verdeling van kookvocht

In de deksel van de pan zitten druipringen die ervoor zorgen dat het kookvocht gelijkmatig over het gerecht wordt verdeeld. Hierdoor blijft het vlees lekker mals en gaart het gelijkmatig. Dit zorgt voor een heerlijke smaak en textuur van je gerechten.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De Le Creuset Ronde Braadpan staat bekend om zijn topklasse bouwkwaliteit. Zowel de pan basis als het handvat zijn gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Deze pan gaat dan ook jarenlang mee en is een waardevolle toevoeging aan je keuken.

Vaatwasmachinebestendig

Deze pan is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Je kunt de pan na gebruik dus gewoon in de vaatwasser plaatsen en genieten van je maaltijd zonder je zorgen te maken over het schoonmaken van de pan.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Naast inductie is de Le Creuset Ronde Braadpan ook geschikt voor keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor gebruik in verschillende keukens.

Geschikt voor ovengebruik

Deze pan kan veilig gebruikt worden in de oven, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het bereiden van je gerechten. Of je nu wilt sudderen, braden of bakken, deze pan kan het allemaal aan.