Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Multiline 7 Koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Multiline 7 Koekenpan 20 cm

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
Demeyere Multiline 7 Koekenpan 20 cm

Demeyere Multiline 7 Koekenpan 20 cm - Perfect voor het bakken van vlees

Introductie

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan 20 cm is een ideale pan voor het bakken van een stukje vlees. Met zijn 7-laagse materiaalopbouw tot aan de rand zorgt deze pan ervoor dat zelfs de aardappeltjes aan de zijkant lekker krokant worden. Deze pan heeft geen antiaanbaklaag, waardoor hij perfect is voor het bakken van een biefstukje. Het vlees blijft namelijk plakken aan de bodem, waardoor het heerlijk dichtschroeit. Na gebruik is de pan eenvoudig te reinigen in de vaatwasmachine, maar voor een langere levensduur wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen.

Materiaal en bouwkwaliteit

De basis van de pan is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en -verspreiding. Het handvat is ook gemaakt van RVS, waardoor het niet warm wordt tijdens het koken. De pan heeft geen antiaanbaklaag, maar is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken. De bouwkwaliteit van deze pan is topklasse, wat betekent dat hij lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Geschiktheid voor verschillende kookplaten en ovens

Deze pan is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is hij ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Onderhoud en reiniging

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan 20 cm is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken na gebruik erg gemakkelijk maakt. Echter, voor een langere levensduur wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Dit zorgt ervoor dat de pan zijn kwaliteit behoudt en langer meegaat.