Inductiekookplaat-info.nl

BK Brilliant Pannenset 6-delig

Bekijk de goedkoopste BK Brilliant Pannenset 6-delig

De BK Brilliant Pannenset 6-delig is te koop bij

Review
BK Brilliant Pannenset 6-delig

Review: BK Brilliant Pannenset 6-delig

Een complete bakpannenset voor inductie

Met de BK Brilliant Pannenset 6-delig haal je een complete bakpannenset in huis. De set bestaat uit een koekenpan, wokpan, hapjespan en 2 keukenhulpjes. Zo ga je meteen aan de slag met koken.

Keramische baklaag voor gezond koken

De pannen hebben allemaal een keramische baklaag. Hierdoor zijn de pannen PFAS vrij en gebruik je weinig olie of boter. Handig, want zo bak je vetarm en hebben ze geen schadelijke chemische stoffen.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Je gebruikt de pannen op alle warmtebronnen, waaronder in de oven tot aan 160 graden Celsius. Dit komt goed van pas wanneer je het gerecht langer warm wilt houden. De pannen verplaats je veilig naar de eettafel, omdat de handgrepen koel blijven.

Vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging

Ben je klaar met koken? Dan reinig je de pannen eenvoudig in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite in de keuken.

Aluminium basis en kunststof handvatten

De pan basis is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. De handvatten zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze koel blijven tijdens het koken.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannenset is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kunnen de pannen ook in de oven gebruikt worden.

Bouwkwaliteit van basisklasse

De bouwkwaliteit van de BK Brilliant Pannenset 6-delig wordt geclassificeerd als basisklasse. Dit betekent dat de pannen degelijk zijn, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit hebben.