Inductiekookplaat-info.nl

Kela Calido Braadpan 9,5 Liter Rood

Bekijk de goedkoopste Kela Calido Braadpan 9,5 Liter Rood

De Kela Calido Braadpan 9,5 Liter Rood is te koop bij

Review
Kela Calido Braadpan 9,5 Liter Rood

Review: Kela Calido Braadpan 9,5 Liter Rood

Een pan voor de hele familie

De Kela Calido Braadpan 9,5 Liter Rood is perfect voor het bereiden van heerlijke stoofschotels voor de gehele familie. Met een inhoud van 9,5 liter is deze pan ruim genoeg om grote maaltijden te maken.

Gemaakt van duurzaam gietijzer

Deze braadpan is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmteverdeling. Hierdoor wordt je gerecht gelijkmatig verwarmd en gaart het perfect. Daarnaast is gietijzer een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Deze pan kan dus tegen een stootje en zal niet snel slijten.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Kela Calido Braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt de pan dus gebruiken op je inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en zelfs op een gasfornuis. Daarnaast is de pan ook ovenbestendig, dus je kunt hem ook in de oven gebruiken.

Gelijkmatige warmteverdeling

De geëmailleerde binnenlaag van de pan zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor wordt je gerecht gelijkmatig verwarmd en voorkom je hotspots. Daarnaast houdt de pan de warmte goed vast, waardoor je gerecht langer warm blijft.

Makkelijk schoon te maken

Om de levensduur van je braadpan te behouden, is het aan te raden om de pan met de hand af te wassen onder de kraan met een zacht sponsje. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, dus je kunt hem niet in de vaatwasser reinigen. Gelukkig is de pan door het gladde oppervlak makkelijk schoon te maken.

Conclusie

De Kela Calido Braadpan 9,5 Liter Rood is een uitstekende keuze voor het bereiden van grote maaltijden voor de hele familie. De pan is gemaakt van duurzaam gietijzer en geschikt voor alle warmtebronnen. Daarnaast zorgt de geëmailleerde binnenlaag voor een gelijkmatige warmteverdeling. Het enige nadeel is dat de pan niet vaatwasmachinebestendig is, maar dit wordt gecompenseerd door het gemak waarmee de pan met de hand schoon te maken is.