Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 24 cm

De Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 24 cm

Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 24 cm - Review

Snel op temperatuur

De Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 24 cm is gemaakt van aluminium en is hierdoor snel op temperatuur. Dit is ideaal voor het bereiden van gerechten waarbij een snelle opwarming vereist is. Met een diameter van 24 centimeter is deze koekenpan perfect voor het bereiden van kleinere gerechten.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De bodem van de pan is extra dik en bestaat uit 3 lagen. Hierdoor is de koekenpan geschikt voor gebruik op een inductieplaat, maar ook voor alle andere warmtebronnen. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, deze pan kan overal gebruikt worden.

Duurzame antiaanbaklaag

De antiaanbaklaag van de Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan is dankzij de titanium basislaag extra duurzaam. Hierdoor kun je de pan langdurig gebruiken zonder dat de antiaanbaklaag beschadigt. Het is echter wel belangrijk om geen harde spatels te gebruiken en de pan na gebruik af te wassen met een sopje om de antiaanbaklaag zo min mogelijk te beschadigen.

Geschikt voor de vaatwasmachine

Deze koekenpan is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Je kunt de pan na gebruik dus gewoon in de vaatwasmachine plaatsen en hij komt er weer schoon uit. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan.

Garantie en bouwkwaliteit

Demeyere geeft 5 jaar garantie op productie- en materiaalfouten. Dit geeft je extra gemoedsrust bij de aankoop van deze koekenpan. Wat betreft de bouwkwaliteit valt deze pan in de middenklasse. Hoewel de pan van goede kwaliteit is, zijn er ook pannen op de markt met een hogere bouwkwaliteit.

Specificaties

De Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 24 cm heeft een aluminium basis, een RVS handvat en een PTFE antiaanbaklaag. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. De pan is vaatwasmachinebestendig en heeft een koude greep. Het afgietsysteem en de literaanduiding ontbreken bij deze pan.