Inductiekookplaat-info.nl

BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

De BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm is te koop bij

Review
BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

Review: BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm

Gezond en snel roerbakken

Met de BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm kun je op een gezonde manier roerbakgroenten en vleesreepjes bereiden. Dit komt door de sterke keramische baklaag van de pan. Wat fijn is, is dat deze baklaag PFAS-vrij is, waardoor je geen schadelijke chemische stoffen in je eten krijgt. Bovendien is de keramische baklaag bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De BK Simply Ceramic wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit maakt de pan veelzijdig en handig in gebruik. Je kunt de pan dus op elk type kookplaat gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de warmteverdeling.

Veilig en praktisch

Een handige eigenschap van deze wokpan is de kunststof handgreep. Tijdens het bakken blijft deze handgreep namelijk koel, waardoor je geen pannenlap meer nodig hebt om de pan te verplaatsen. Dit maakt het veilig en praktisch om de pan van het fornuis naar de eettafel te brengen.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de BK Simply Ceramic wokpan eenvoudig met de hand afwassen. Het materiaal van de pan basis is aluminium en het handvat is gemaakt van kunststof. De keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat etensresten niet snel aan de pan blijven plakken, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

Deze wokpan is niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar ook voor keramische, elektrische en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Houd er echter rekening mee dat de pan niet geschikt is voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit

De BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm heeft een solide bouwkwaliteit. Het aluminium materiaal van de pan basis zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, terwijl het kunststof handvat stevig en hittebestendig is. De keramische antiaanbaklaag is duurzaam en zorgt voor een goede kookervaring.